Wilt u een keer de Premier League Live meemaken? Pak dan de boot naar Engeland! Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om complete voetbalreizen te boeken, zodat u uw favoriete engelse clubs vanuit het stadion kunt toejuichen en tevens een mini vakantie ertegenaan kunt plakken. U vaart dan bijvoorbeeld met een luxe ferry boot vanuit IJmuiden naar Newcastle en verblijft heerlijk een paar dagen en nachten in een hotel. Zo kunt u zelfs nog even de stad bekijken of gewoon lekker shoppen. Uiteraard zijn alle voetbalreizen inclusief ticket voor de gewenste voetbalwedstrijd. Zorg dus dat u er dit seizoen van de Premier League ook bij bent en boek nu een van de voetbalreizen Engeland.

Newcastle United

Voetbalarrangementen van Newcastle United ‘The Magpies’ boekt u ook dit jaar exclusief bij ons plus een aantal uitwedstrijden. Newcastle United bereikte vorig seizoen de kwartfinale tegen Benfica in de UEFA Europa League. Newcastle United hoopt het komende seizoen in de top 7 van de Premier League te eindigen. Maak het live mee! Bekijk alle wedstrijden van Newcastle United.

Sunderland

Voetbalarrangementen van Sunderland ‘The Black Cats’ boekt u ook dit jaar voor de scherpste prijs en exclusief bij ons. Sunderland eindigde vorig seizoen als dertiende in de Premier League en wist daarmee haar plek in het nieuwe seizoen veilig te stellen. Bekijk alle wedstrijden van Sunderland.