Wilt u graag op vakantie naar Engeland? Dan heeft u een aantal verschillende mogelijkheden. Maak gebruik van de boot naar Engeland, op basis van een van de vaarroutes die er beschikbaar zijn. U kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om met de auto of de trein naar Engeland te reizen en daar bijvoorbeeld een rondreis te maken.

Met de boot naar Engeland

Wilt u graag met de boot naar Engeland? Dit is een uitstekende keuze wanneer u een weekend in Engeland wilt verblijven, bijvoorbeeld in steden als Hull of Newcastle. Maak een keuze uit de verschillende vaarroutes. U kunt vertrekken vanuit Hoek van Holland, Rotterdam of IJmuiden, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor Duinkerken of Calais. U kunt varen naar plaatsen als Dover, Harwich, Hull en Newcastle, waardoor u meer dan voldoende keuze heeft.

Door de tunnel naar Engeland

Wilt u liever niet met de boot, maar wel graag op vakantie naar Engeland? Kies dan voor de auto of de trein. U kunt gebruik maken van de tunnel naar Engeland, die loopt van Calais naar Dover. U kunt gebruik maken van de Eurostar trein door uw auto hierop te plaatsen, of al vanuit Nederland met de trein te reizen. Vervolgens kunt u aan de andere kant van het water opnieuw de trein pakken, of zelf met de auto door het land reizen. Bepaal wat dat betreft zelf hoe u de vakantie naar Engeland vorm wenst te geven.

Rondreis door Engeland

Uiteraard kunt u ook besluiten om een rondreis door Engeland te gaan maken. In dat geval is het verstandig om enkele plaatsen aan te stippen, of vooraf een plan te maken van de route die u ongeveer gaat maken. Reis in het midden van Engeland langs Manchester, Birmingham en Liverpool, ga naar Londen in het zuiden of juist naar Newcastle in het noorden. U kunt uw vakantie naar Engeland vormgeven zoals u wenst.