Wilt u de vaarroute van Rotterdam naar Hull gebruiken voor de overtocht naar Engeland? Hull is een plaats in het midden van Engeland, die u onder andere de mogelijkheid biedt om een aantal prachtige steden te bezoeken. Daarnaast kunt u natuurlijk een weekend in Hull verblijven.

Bezoek Manchester, Birmingham of Liverpool

U kunt de vaarroute van Rotterdam naar Hull gebruiken om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Manchester, Birmingham of Liverpool. Bezoek er een wedstrijd van een van de grote voetbalclubs, of trek de steden in en geniet er van de typisch Engelse sfeer. U maakt de overtocht met P&O Ferries en u kunt onderweg rekenen op meer dan voldoende entertainment en vermaak. Het is wat dat betreft de moeite waard om de oversteek van Rotterdam naar Hull te maken en er daarmee voor te zorgen dat u een heerlijke paar dagen tegemoet kunt zien.


P&O Banner 728x90

Weekend naar Hull

Uiteraard kunt u daarnaast van Rotterdam naar Hull varen om een heerlijke minicruise te maken. Aan boord kunt u lekker uit eten of u tijdens het avondprogramma laten vermaken. Vervolgens heeft u een of twee dagen in Hull, zodat u daarna weer terug kunt varen. U kunt de vaarroute van Rotterdam naar Hull wat dat betreft op een aantal verschillende manieren gebruiken om de oversteek te maken.