Wilt u de vaarroute van Rotterdam naar Hull gebruiken voor de overtocht naar Engeland? Hull is een plaats in het midden van Engeland, die u onder andere de mogelijkheid biedt om een aantal prachtige steden te bezoeken. Daarnaast kunt u natuurlijk een weekend in Hull verblijven.

Geniet van een nachtelijke overtocht van Rotterdam naar Hull met de ferry van P&O Ferries. U vertrekt ’s avonds vanuit Rotterdam en arriveert ’s ochtends in Hull om uw reis weer fris te vervolgen. De ferry van Rotterdam naar Hull is de ideale start van uw reis, boordevol ontspanning en entertainment in de diverse bars en restaurants. Een unieke ervaring van ongeveer 10 uur op volle zee. Zoek én boek direct uw ferry van Rotterdam naar Hull.

Bezoek Manchester, Birmingham of Liverpool

U kunt de vaarroute van Rotterdam naar Hull gebruiken om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Manchester, Birmingham of Liverpool. Bezoek er een wedstrijd van een van de grote voetbalclubs, of trek de steden in en geniet er van de typisch Engelse sfeer. U maakt de overtocht met P&O Ferries en u kunt onderweg rekenen op meer dan voldoende entertainment en vermaak. Het is wat dat betreft de moeite waard om de oversteek van Rotterdam naar Hull te maken en er daarmee voor te zorgen dat u een heerlijke paar dagen tegemoet kunt zien.

Weekend naar Hull

Uiteraard kunt u daarnaast van Rotterdam naar Hull varen om een heerlijke minicruise te maken. Aan boord kunt u lekker uit eten of u tijdens het avondprogramma laten vermaken. Vervolgens heeft u een of twee dagen in Hull, zodat u daarna weer terug kunt varen. U kunt de vaarroute van Rotterdam naar Hull wat dat betreft op een aantal verschillende manieren gebruiken om de oversteek te maken.

Praktische informatie

Voor vertrekDe ferry van Rotterdam naar Hull vertrekt doordeweeks om 21.00 en in het weekend om 20.30. De check-in sluit 90 minuten voor vertrek en boarden kan al vanaf 17.00Bij aankomst De aankomst in Hull heeft een verwachtte aankomsttijd van 08.00 lokale tijd. Bij aankomst van de ferry van Rotterdam naar Hull heeft u een goede verbinding met de snelweg. Kortom, een ideale tijd en verbinding om uw reis uitgerust voort te zetten.

Faciliteiten aan boord

De vloot van P&O Ferries op de route van Rotterdam naar Hull bestaat uit de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull. Twee van Nederlands grootste ferries met een hoogte van 8 dekken bieden u tal van faciliteiten om uw ervaring aan boord.