Wilt u gebruik maken van de vaarroute van IJmuiden naar Newcastle, of van IJmuiden naar Harwich? Besluit zelf of u het noorden of juist het zuiden van Engeland wilt gaan ontdekken, of dat u een van de steden in de buurt aan wilt doen.

Van IJmuiden naar Newcastle

U kunt met DFDS Seaways de oversteek maken van IJmuiden naar Newcastle, om het noorden van Engeland te verkennen of er een minicruise naartoe te maken. Aan boord heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten, waardoor het u aan niets tekort zal komen. Bovendien ligt IJmuiden in de buurt van Amsterdam, waardoor u op een heel centrale plaats in Nederland op kunt stappen om vervolgens de overtocht Engeland te maken.

Van IJmuiden naar Harwich

Wilt u liever gebruik maken van de overtocht van IJmuiden naar Harwich? U vaart dan naar het zuiden van Engeland, waardoor u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om een stedentrip naar Londen te maken. U kunt wat dat betreft meerdere keren gebruik maken van de verschillende vaarroutes, om uit te komen op de verschillende bestemmingen in Engeland. Het is zeer de moeite waard om af en toe een stedentrip te maken en onderweg te genieten van de luxe die de schepen te bieden hebben. Zowel de overtochten van IJmuiden naar Newcastle als die van IJmuiden naar Harwich zitten uitstekend in elkaar.