De vaarroute van Hoek van Holland naar Harwich brengt u naar het zuiden van Engeland en zorgt ervoor dat u Wales kunt gaan verkennen, of u een stedentrip naar Londen kunt maken. Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden en kunt u onderweg rekenen op een uitstekende service.

Stedentrip naar Londen

U kunt de vaarroute van Hoek van Holland naar Harwich onder andere gebruiken om een stedentrip naar Londen te maken. De rit naar Hoek van Holland zal u vanuit de meeste plaatsen in Nederland ongeveer een uurtje kosten. Vervolgens staat u na een overtocht van enkele uren aan de overkant in Engeland en heeft u de mogelijkheid om uw weg te vervolgen. U kunt er dan voor kiezen om door te reizen naar Londen, maar u kunt natuurlijk ook een andere plaats in het zuiden van Engeland bezoeken.

Overtocht met Stena Line

Kiest u voor de vaarroute van Hoek van Holland naar Harwich? Dan maakt u gebruik van de ferrydienst van Stena Line. Deze gerenommeerde maatschappij zorgt er aan boord voor dat u kunt rekenen op voldoende entertainment en een uitstekende service. U weet zich op de vaarroute van Hoek van Holland naar Harwich verzekerd van een aantal fijne uren aan boord, waardoor uw vakantiegevoel al tijdens het opstappen zal opspelen.