CALAIS NAAR DOVER

DE SNELSTE ROUTE NAAR ENGELAND

Wilt u gebruik maken van de vaarroute van Calais naar Dover? Dit is de kortste vaarroute, die u onder andere kunt gebruiken voor een stedentrip naar Londen.

KORTSTE ROUTE

De vaarroute van Calais naar Dover is onder andere goed geschikt wanneer u het zuiden van Engeland wilt gaan ontdekken. U stapt in Frankrijk aan boord en vaart in een relatief korte tijd, naar de overkant in Engeland. U steekt Het Kanaal over, op de plaats waar dit u zo min mogelijk tijd kost. De vaarroute van Calais naar Dover is relatief voordelig, maar houd er rekening mee dat u zelf naar de plaats om op te stappen dient te reizen.

STEDENTRIP LONDEN

Wilt u een stedentrip naar Londen maken? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de vaarroute van Calais naar Dover. U kunt vanuit Dover vervolgens met de bus doorreizen naar Londen, of gebruik maken van een van de andere vervoersmogelijkheden. De verbindingen met de stad zijn goed, waardoor u in een paar uur vanaf Calais in Londen zal staan. Houd er rekening mee dat de reistijd naar Calais langer kan zijn dan de daadwerkelijke overtocht en de trip naar Londen. Desalniettemin biedt de vaartocht van Calais naar Dover een interessante mogelijkheid om over te steken.

P&O Ferries

Met P&O Ferries kies je uit 23 afvaarten per dag van Calais naar Dover. Aan boord van de comfortabele ferry’s kun je tijdens de overtocht genieten van een heerlijke maaltijd in de brasserie, shoppen in een van de winkels of relaxen in de Club Lounge.

BEKIJK AANBOD
DFDS Seaways

Met DFDS Seaways heb je keus uit 15 afvaarten per dag om het Kanaal over te steken. In slechts anderhalf uur vaar je naar Engeland, eet je wat in een van de restaurants en bezoek je de seashops. Meer comfort? Upgrade dan naar de Premium Lounge!

BEKIJK AANBOD
Eurotunnel – Le Shuttle

Reizen via de Eurotunnel – Le Shuttle biedt vele voordelen: de prijzen gelden per auto inclusief 9 passagiers, de overtocht duurt maar 35 minuten, er zijn tot 4 vertrektijden per uur en bij aankomst in Folkestone heb je directe toegang tot de snelweg.

BEKIJK AANBOD
NS International – Eurostar

NS International – Eurostar is dé hogesnelheidstrein die dagelijks (minimaal 6 x per dag) vanuit Brussel-Zuid naar Ashford, Ebbsfleet en Londen vertrekt. Vanaf Brussel rijdt Eurostar met 300 km/u tot de Kanaaltunnel. De ‘oversteek’ duurt slechts 21 minuten!

BEKIJK AANBOD