Vaarroutes naar Engeland:

  • Calais – Dover
  • Rotterdam – Hull
  • Zeebrugge – Hull

P&O Ferries is de grootste aanbieder van overtochten van en naar Groot-Brittannië. Dat betekent reizen met het meeste comfort, de beste faciliteiten en de prettigste reistijden. Bovendien biedt P&O keuze uit 4 routes en dagelijks 50 afvaarten van en naar alle regio’s in Groot-Brittannië.

Vakantie aan boord

Ervaar zelf het comfort van reizen per luxe Cruiseferry naar Groot-Brittannië: korte inchecktijden en u neemt zoveel bagage mee als u wilt! U reist mee aan boord van een modern schip met uitgebreide mogelijkheden en dat alles voor een zeer voordelig tarief. Uw vakantie begint eigenlijk zodra u aan boord stapt!

Routes/bestemmingen

3-daagse minicruise

Wilt u er even tussenuit maar dan wel iets anders dan anders? Profiteer dan van onze scherp geprijsde topbestemmingen: maritiem Hull en pittoresk York. Als u uw eigen auto meeneemt, zijn lovely Lincoln en het bruisende Leeds ook zeker aan te raden. Afhankelijk van het seizoen maakt u al een stedentrip vanaf €69 per persoon. U kiest zelf of u vanuit Rotterdam of Zeebrugge wilt vertrekken.

Combineer een cruise op de Noordzee met een stedenbezoek in Engeland, er is genoeg te doen! Bezoek in Hull bijvoorbeeld het onderwatermuseum The Deep of ga in York naar het National Railway Museum. Uw transfer van de boot naar één van deze steden is inbegrepen.

Rotterdam/Zeebrugge-Hull

Gaat u op vakantie naar Noord-Engeland, Wales of Ierland? Kies dan voor een comfortabele reis met P&O Ferries. Uw vakantie begint aan boord!

Tijdens uw reis wordt u omringd door de luxe van een meersterren hotel. Geniet van een hapje eten in één van onze restaurants, waag een gokje in het casino of ga gezellig wat drinken in één van de bars, alles kan. Of gaat u liever nog even winkelen, naar de bioscoop of met uw kinderen naar de speelruimte? Ook die mogelijkheden biedt de overtocht u allemaal. Na heerlijk geslapen te hebben in uw luxe hut, komt u ‘s ochtends uitgerust in Engeland aan. Een ideaal begin van uw vakantie dus!

Calais-Dover

De route Calais-Dover is de meest flexibele en comfortabele manier om via het Kanaal naar Zuid-Engeland en Wales te rijden.

Aan boord vindt u alle comfort die u nodig heeft, want al onze schepen bieden u eersteklas restaurants, gezellige bars en luxe lounges om lekker wat te eten en te drinken. Verder vindt u aan boord een breed aanbod aan winkels waar u terecht kunt voor onder andere parfum, drank en sigaretten.
Niet alleen vindt u meer comfort aan boord dan bij een trein- of luchtvaartmaatschappij, u kunt uw reis ook veel flexibeler plannen. U kunt uit een vaarschema met maar liefst 46 overtochten van en naar Engeland kiezen. Gegarandeerd dat er een tijd bij zit die u uitkomt!